Gipszkartonozás

GIPSZKARTONOZÁS BUDAPESTEN!

"Gipszkartonozás egy keresett szakmunka, mert gyorsan, egyszerűen építhető gipszkartonból válaszfal, álmennyezet. Egyszerűen eltudunk rejteni csöveket, vezetékeket. Megfelelő üveggyapot és kőzetgyapot felhasználásával, válaszfalak és tetőterek beépítésénél, jó hang és hőszigetelés érhető el. Felülete sima, így megkönnyíti a festők dolgát, ugyanis festéshez és tapétázáshoz szükséges sima felület könnyen kivitelezhető. Tekintse meg gipszkartonozáson belüli szolgáltatásainkat, referencia fotóinkat, és árainkat. Gipszkarton szerelés Budapesten és környékén.

Gipszkartonozás válaszfal építés

Iroda helységek, szobák, kialakítása, elválasztása. Hőszigetelt válaszfalak építése és festése rövid határidővel

 

Gipszkartonozás álmennyezet építés

Kazettás álmennyezet építés, belmagasság csökkentés, gipszkarton mennyezetet hőszigeteléssel

 

 

Gipszkartonozás előtétfal építés

Vakolás helyett gipszkarton tábla ragasztás, gletteléssel festéssel. Elszívók, csövek eltakarása.

 

 

 

 

Gipszkartonozás Budapesten

 

Számunkra fontosak a "kisebb" munkák is mint például elszívó, vízvezeték, lefolyó eltakarása. Beázott gipszkarton cseréje, javítása. Egyedi álmennyezet tervezése, készítése:

 

Árajánlat kérés

 

 

 

 

 

Ingyenes árajánlattól a munka átadásig...

 

Gipszkarton szerelés Árajánlat

 

Telefonon, vagy emailen felveszi velünk a kapcsolatot, majd egyeztetünk Önnel időpontot egy helyszíni felmérésre. A megbeszélt időpontban a helyszínen találkozik kollégánkkal, aki felméri a szükséges munkafolyamatokat, a szükséges anyagmennyiséget, és megállapítja a szükséges munkanapok számát. Ezután legkésőbb másnap emailen elküldjük Önnek a részletes árajánlatot.

 

Gipszkartonozás

 

A gipszkarton szereléshez szükséges anyagokat megvásároljuk és a helyszínre szállítjuk, a megbeszélt időpontban. Ezután a kiszállított anyagmennyiséggel elszámolunk. Kezdődhet a gipszkartonozás..

 

Munka átadása

 

Megbeszélt határidőre átadjuk a munkát. Önnel együtt átnézzük a befejezett gipszkartonozást, és amennyiben megvan elégedve, a számla kiegyenlítésére kerül a sor.

 

Kapcsolat