Szobafestés

SZOBAFESTÉS BUDAPESTEN!

"Festéssel foglalkozó cégünk Budapesten és vonzáskörzetében vállal szobafestési munkálatokat. Festés szolgáltatásaink körébe tartozik: a szobafestés, irodafestés, házfestés, dekor lécek felrakása, beázások javítása, penészfoltok eltávolítása. Cégeknek és lakosságnak egyaránt végzünk festési munkálatokat. Célunk a jó hírnév megtartása, ezáltal csak olyan szakembereket foglalkoztatunk, akik precízek, gyakorlottak, megbízhatóak és önmagukra is igényesek. Amennyiben tetszett bemutatkozásunk, tekintse meg a felsorolt szobafestés szolgáltatásainkat! Költségkalkulációt végezhet a festés áraink menüpontban. Megtekintheti festésről készült referencia fotóinkat. Kérje Ingyenes árajánlatunkat. Szobafestés Budapesten, mesterfokon!

Lakossági festés

Tisztasági festés, szobafestés, lakásfestés, színezés, dekor lécek és stukkók felrakása. Beázás javítás, és penészfoltok eltávolítása

 

Bővebben

Közületi festés

Vállaljuk cégek, hivatalok, tisztasági festését, színezését. Ezen kívül festés mázolást, tapétázást, beázás javítást. Gyors, tiszta, precíz munka.

 

Bővebben

Társasház festés

Társasház lépcsőház tisztasági festése, javítása, homlokzat festése, beázás javítás.

 

Bővebben

 

 

 

 

 

Ingyenes Árajánlat Budapesten és vonzáskörzetében!

 

Nem csak "nagy" szobafestő munkákkal foglalkozunk. Számunkra fontosak a kisebb festő munkák is. Akár szobafestésről, beázás javításról, vagy tisztasági festésről van szó, keressen fel minket, és kérje Ingyenes Árajánlatunkat!

 

Árajánlat kérés

 

 

 

Így dolgozunk mi


Ingyenes helyszíni felmérés

 

Az Ön emailes vagy telefonos megkeresése után, kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Megfelelő időpont egyeztetés után, helyszíni felmérést végzünk, szobafestő munka esetén segítünk a színek kiválasztásában.
Ezt követően árajánlatunkat emailen küldjük meg. Amennyiben árajánlatunk megfelel Önnek, a munkálatokat rövid határ időn belül elkezdjük.

 

Munkafolyamatok

 

Kollégánk feladata az anyagbeszerzés és a helyszínre való szállítás. Ha szükséges a padlót, bútorokat, értéktárgyait, letakarjuk és a munkát elkezdjük.
Festő munka során, folyamatosan tájékoztatjuk elvégzett munkaszakaszokról, és minden szobafestő munkával kapcsolatosan felmerülő kérdésére, állunk rendelkezésre.

 

Munka átadása

 

Miután elkészültünk a festő munkával , a takarófóliákat összeszedjük, zsákba szedjük, a kapcsolókat visszaszereljük.
Általunk okozott koszt feltakarítjuk. Szobafestő és Kőműves Munkáinkra Garanciát vállalunk!

 

Kapcsolat

 

 

 

Ügyfeleink Rólunk

 Alacsony szobafestő áraik miatt választottuk Önöket. Amit ígértek betartották. Gyors, szép munka. Köszönjük!

  Forgács András
Ügyvezető - Rental Office Kft