Gépi festés

Mi a gépi festés más néven airless technika?

Az airless spray egy festési technika, amely leegyszerűsíti a festési folyamatot . Ezt egy levegő nélküli pneumatikus szóró géppel érik el, amely nagyon nagy nyomás alatt, körülbelül 200-300 bar nyomáson pumpálja a festéket egy speciális tömlőn keresztül a permetező fúvókáján lévő kis lyukba.

Mi az előnye az airless festékszórónak?

Sebesség – az airless gépi festés gyorsabb, így több munka végezhető rövidebb idő alatt, kevesebb munkaerő felhasználásával . A levegő nélküli szórás akár 10-szer gyorsabb, mint az ecsetelés vagy a hengerlés. Minőség – a levegő nélküli permetezők egyenletes festékréteget hoznak létre minden típusú felületen, egyenletes és kiváló minőségű felületet hagyva ezzel.

Gépi festés budapest
Gépi festés budapest

Hengerelni vagy fújni érdemesebb?

Ez azt jelenti , hogy a gépi festés a leggyorsabb módja a nagy területek festésének, ahol nincs szükség nagy pontosságra, például egy külső falra; A hengerelt festés jó a belső falakhoz, ahol el kell kerülni, hogy más felületekre festék kerüljön, vagyis gépi festésnél, több és alaposabb takarásra van szükség.

Mikor érdemes airless gépi festést használni?

Az airless festékszórók használata különösen nagy területeken előnyös a nagyobb munkasebesség miatt. Sokáig az volt az alapszabály, hogy 3 szobás lakástól kezdve használjuk a festékszórót, és ami annál kisebb, azt hengerrel és ecsettel festjük.

szobafestés budapest
szobafestés budapest